Tempat beli kain di Guangzhou

Kali ni nurul nak share tempat beli kain terbesar di guangzhou ni. Sesuai sangat kalo nak beli kain berpapan papan..

jgn pulak beli kain ikut meter, tak di layan diorg ya… huhu..

Cara nak pergi guna metro guangzhou senang je. Turun di station sun yat sen university (line biru). Keluar je terus exit A dan keluar drp pintu tu belok kiri ke jalan besar lps tu ke kanan, jln je ikut tepi jln besar tu smpi la heaven kain yg anda cari

Aksesori berkaitan dgn kain semua ada di sini, brand baju yang glamour2 tu semua beli kat sini ya..

order je kain tu lps tu soh kedai tu hantar ke shipping company anda. Semoga entry ni membantu anda mencari nya. Doakan saya dan keluarga sentiasa dilimpahkan rezeki dan diberikan kesihatan yg baik ya..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s